AĞRI / MERKEZ - Baloluk İsmet Bulut Ortaokulu

Mrt

Oklumuz Öğrencileri Köy Muhtarlığını Ziyaret Ettiler.

Okulumuz Öğrencileri Köy Muhtarlığını Ziyaret ettiler.

3/A sınıfı öğrencileri tarafından köy muhtarlığı ziyaret edildi. Muhtarımız öğrencilerimizin soru ve taleplerini cevaplayarak onlara ikramlarda bulundular.

Emeğinden dolayı öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

2023-2024 yılı 1.Dönem Etkinliklerimiz

Mrt

Okulumuzu ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin ARSLAN Öğrencilerimize dron eğitimi vererk eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Mrt

Yardımseverlik Değeri ile ilgili panomuz güncellendi.

Mrt

Okulumuzda, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi

Mrt

Okulumuzda Deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Eğitim alanındaki çalışma ve faaliyetleri yerinde görmek için sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Ağrı Valisi Sayın Dr. Osman Varol, okulumuza ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılanan Valimiz Dr. Osman Varol, okulda incelemelerde bulunarak okulun sosyal, kültürel, sportif ve akademik faaliyetleri ile öğrenci kapasitesi hakkında bilgi aldı.

Okulumuz Öğrencilerine Trafik Eğitimi verildi.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI